esmaspäev, 25. veebruar 2008

Lahenda mõistatus!

John ja Mary elasid 9-kordses majas. Ühel tormisel õhtupoolikul väljus John kiirustades oma korterist uksepaugutuse saatel. Ta sõitis liftiga 1. korrusele ja kohtus seal talle helistanud võõra mehega. Võõra nimi oli Andrew. Jutuajamine kestis pool tundi. Kui John oma korterisse naasis, oli Mary surnud ja põrandal vedelesid veeloigus klaasikillud. Kuidas suri Mary?


Kirjuta selle postituse kommentaari, mis Sinu arvates oli juhtunud. Kasuta fantaasiat!

29 kommentaari:

Frank ütles ...

Sel ajal , kui John juttu ajas, käis keegi inimene ja tappis Mary. Mary oli tapetud shampuse pudeliga. Maryl oli suur lõhkine haav peas ja sealt paistis vastu viimane kiht liha. Surma kellaaeg oli 19.45 .

Kata ütles ...

Mees 1. korrusel oli rääkinud Johnile sellest, et Johni naisega juhtub midagi. Midagi halba, aga seda pole võimalik takistada, sest täpselt nüüd peaks ta surema. Uuriad arvasid, et keegi oli juhuslikult ühe väikese raske palli aknast sisse visanud. Pall oli läinud vaasi vastu, mis seisis ahju otsas. Juhuslikult seisis Mary just selle kukkumis kohal ja vaas tabas otse Mary kukalt. John oli aga veendunud, et Mary mõrv oli ette kavandatud, sest see võõras mees teadis, et Maryga midagi juhtus.

Liisa ütles ...

Arvatavasti oli keegi suure kiviga klaasi katki visanud ja see oli Maryle pähe kukkunud ja klaasikillud talle peale lennanud .

Anu ütles ...

Kui John oli alla sõitnud, lavastas Mary end süüdi, kuna ta ei tahtnud enam oma mehe juures olla. Ta oli palganud ka Andrew.

Õp Meeli ütles ...

Mary laiba juurest ei leitud mingeid asitõendeid, peale Mary näppudelt leitut tabletide jäljede ja purunenud joogiklaasi kildude. Kõik viitas enesetapule. Kuid Andrew tunnistas üles, et Mary oli palunud tal ajada juttu Johniga umbes keskpäeval. Ta oli arvanud, et Mary tahab teha üllatust Jonhile ja oli kaasa mänginud. Mary aga võttis sel ajal kanged rohud sisse, jõi peale ja kukkus põrandale. Klaas tema käes purunes.

Anna ütles ...

Mary oli ulatanud riiulist klaasipudelite järgi ja need kukkusid talle vastu pead . Mary kukkus toolilt maha ja veri voolas üle ta keha . Ta kaotas teadvuse ja kuna ta sai just pähe pudeliga , siis ta suri ära .

Nele ajaveeb ütles ...

Minu arust suri Mary juhuslikult. Kuna oli suur torm ja tuul puhus kõvasti. Tuul puhus kõvasti ning akna taga kasvavalt puult murdus kahs oksa ning purustas akna. Klaasikillud tulid aknast. Mary sai klaasikildudega vastu pead, vastu veeni ja Mary sai suure verekaotuse.

Kennet Käos ütles ...

Keegi oli vastasmaja katuselt sniperrifeliga Mary maha lasknud.
Klaasikillud tulenesid sellest, et kuul läbis klaasi, mis purunes.

margi blogi [-_-] ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
kärbes purgis ütles ...

Samal ajal kui John all võõra mehega rääkis Mary lavastas enesetapu katset. Mary mõrv pidi olema Johni sünnipäva üllatus.Ülatuses osalesid ka nende sõbrad ja tuttavad. Mõrv toimuski aga see ei olnud mängult vaid päriselt üks nende sõpradest oli Mary tapnud.

Karima ütles ...

John oli ise oma naise tapnud, kuid mitte meelega. Kui ta uksepaugutase saatel oma majast lahkus oli halvasti kinnitatud lamp Maryle pähe kukkunud ning ta oli surnud paetraumasse.

eva . ütles ...

Sellel ajal, kui John rääkis Andrew'ga tappis keegi Mary ära. Mary oli tapetud kuuliga pähe. Mõrval oli geniaalne ajastus.

-onnonlahe ütles ...

Mõrvaril oli ka abiline , üks meelitas mehe 1. korrusele ja teine läks samalajal trepi kaudu nende korterisse. Naine oli vannis .Ta oli sinna magama jäänud samalajal , mõrvar tappis ta . Mis põhjusel , seda püole teada .

juks ütles ...

Ninja Warrior lendas läbi klaasi sisse ja sellest oli klaasi killud.
Ta tappis ta kergemeelselt.



>.<
>________________>

Kirke ütles ...

Nii kaua kui mees kodus oli, peitis mõrvar ennast kardina taga. Niipea, kui mees alla läks, tuli mees kardina tagant ja lõi naisele vaqasiga pähe. Et mõistatus veidi müstilisem tunduks, tekitas ta naise juurde veeloigu. Peale oma kuriteo kordasaatminst läks ta liftiga alla, enne veendudes, et keegi teda ei märganud. Kuritoe põhjusek oli raha, mida naine ei olnud talla mitmeid aastaid tagasi maksnud.

margi blogi [-_-] ütles ...

Kui John toast väljus peitis ennast nurga taga Andrew sõber. John sõitis liftiga alla ja Mõrvar koputas uksele. Ta ütles ,et on toa teenintusest. Ta tõmbas naise pikali maha ,et teisel kukkus klaas kildudeks. Ta kägistas naise ja põgenes.

. ütles ...

Kui John toast kiiruga lahkus lõi ta ju ukse paugatusega kinni, mille tulemusena kukkus juhuslikult vaas Maryle pähe.

Kristo ütles ...

Keegi oli tulnud Maryt mõrvama kuid see ebaõnnestus. Mõrvar oli haaramas pudelit millega ta ka Mary tappis. Mary kukkus vastu kappi mille peal olid klaasid joogiga. Klaas purunes ja Mary oli saanud surma.

Pätsu ütles ...

Mary tapeti lambi pirniga. See oli võetud suurimast elutoa lambist. Niikaua kui mehed rääkisid juttu tappis Mary ennast ise ära, kuna ei tahtnud enam kurjategijana elada.

juks ütles ...

<><
KALAALA!! HAHAHA

lisel ütles ...

Keegi oli suutnud hiilda Johnist ja Andrewst mööda ning tungida Johni ja Mary korterisse. Mõrvar võttis laualt klaasi ja lõi sellega Maryle täiest jõust vastu pead. Ta põgenes kuidagi aknast.

' stina ütles ...

Keegi oli murdnud korterisse sisse, sel ajal kui Mary vaatas telekat ja ei kuulnud kedagi.
Kui järsku keegi lõi teda klaaspudeliga pähe ja Mary kukkus põrandale ja suri.

mariann ütles ...

Keegi oli tulnud korterisse, et Mary't tappa. Pärast tuli välja, et mõrvar oli tüdruku vend, kes oli enda õe peale kade, sest tal oli nii ilus korter.

Karolin ütles ...

Mary oli tapetud mehe sõbra poolt kellega Jhon oli rääkima läinud. Mõrvarelvaks sattus vaas.Mehe põhimõtteks oli tappa Mary peigmees aga kõigepealt peab ta võitma Jhoni poolehoiu (seda siis ennustajana). Jhon hakkas käima mehe juures ja kuulas oma ennustusi kuid kord püüti ta lõksu ja ka tema suri.

Mariann ütles ...

Kui John läks esimesele korrusele ,siis selle ajaga tappis keegi ta ära. Ja Andrew aitas seda teist meest. See kes Mary tappis lõi talle klaasiga vastu pead.

Mart Rasmus ütles ...

Johnui sõber Andrew oli vihanud ta õde alati ühe tembu pärast koolis. Viha kasvas temas päris pikka aega kuni mõrv plaan oli valmis. Andrew kutsus Johni õue spordist ja muust rääkima. Samal ajal muukis palgamõrvar korterisse ja tappis Mary tugeva löögiga šampuse pudeliga.

MIhkel ütles ...

Mary otsustab arvutisse minna. Ta ühendab sülearvuti pistikuga. Heliseb telefon. Mary läheb teelefoni vastu võtma ja komistab juhtme otsa. Ta kukub peaga vastu klaasist tuhatoosi. Surnud.

Sebastian Värv ütles ...

ta oli maha lastud temaga rääkinud mehe kaslase poolt ja seejärel, et kindel olla ka pudel pähe katki löödud. seejärl oli mõrvar akna kaudu põgenenud.

Unknown ütles ...

Arvatavasti oli see nii:
Mary oli teada saanud et, Johni kavatsetakse tappa kuna talla tuli ananüümne kõne.
telefonis olev hääl pajats: John on varsti surnud!:
Mary ehmus ja tahtis teda päästa.
Ta hakkas helistama politseisse.
samal ajal tuli teisest toast välja mees kellel oli summutiga püss. salajane mees ütles , et ta telefoni maha paneks, nii tegi ka Mary.Tal oli surmahirm kuna ta arvas, et võib varsti surra.
Mary mõtles kui ta üritaks põgeneda aga kuidas? Tal käisid hirmu judinad üle keha. Mary ütles võõrale mehele, et too laseks tal minna ta ei räägi kellegile. Sissetungia ei hoolinud nendest sõnadest kuna talle oli antud ülesanne hoida Maryt kinni.
Mary oli Johni kihlatu ja ta armastas teda väga, ta ei suutnud uskuda, et ta võib varsti surnud olla. niisiis mõtles ta kui sissetungi ei vaata siis üritab põgeneda. Järsku ei vaadanud enam ähvardaja enam tema poole ja ta jooksis ukse poole nii kiiresti kui jalad võtsid, Kuid püssiga mees reageeris kiiresti ja lasi naisele kuuli pähe. Sissetungia ei tahtnud ,et kuulsad detektiivid hakkaksid seda mõrvana lahendama.
Tapja asetas mõrva relva Mary kätte , et see näeks välja nagu enesetapp.
Ta pidi veel jättma kirja kuhu ta kirjutas : Maailm on julm minu jaoks':.
Pärast vahe juhtumit umbes 10 minutit tuli John tagasi korterisse
ja kummardus naise laiba kohale olles sügavalt masendunud ja väga õnnetu. siis tuli selja tagant mõrval ja lõi veinu pudeli vastu Johni pead ja lahkus sündmus paigalt. Nii nad mõlemad lamasid kõrjuti. See oli jube vaatepilt.